Webshop


 

Productoverzicht


PAX Tool
  Deze PAX Tool heeft een verbeterde voor en achter uiteinde met reliëf. Dit zorgt voor een schrapende werking en zorgt tevens voor een grijpende werking op de schoonmaakdoekjes. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vo ... (meer lezen)
€ 16,95

PAX Tools buddy bundel
  Met deze buddy bundel kan je een wedstrijd doen wie de afsluiter het eerste en beste schoonmaakt! Deze PAX Tools zorgen voor een schrapende werking en zorgen tevens voor een grijpende werking op de schoonmaakdoekjes. Het is gemaa ... (meer lezen)
€ 28,75

PAX Tools tre bundel
  De PAX Tool tre bundel met tijdelijk gratis PAX Tool donkergrijs 3D geprint & handgemaakt!   Met deze tre bundel kan je een wedstrijd doen wie de afsluiter het eerste en beste schoonmaakt! Deze tools zorgen voor een ... (meer lezen)
€ 39,95

PAX Tools Quattro bundel
  De PAX Tool Quattro bundel   Met deze Quattro bundel kan je een wedstrijd doen wie de afsluiter het eerste en beste schoonmaakt! Deze tools zorgen voor een schrapende werking en zorgen tevens voor een grijpende werk ... (meer lezen)
€ 56,95

PAX Tools group bundel
  De PAX Tool Group bundel!    Willen jullie als pax groep het snelst klaar zijn, door tijdsbesparing, gemak en efficiëntie? Daarvoor is deze group bundel samen gesteld!  Hierbij ontvang je 8 tools voor de hele groep, ... (meer lezen)
€ 111,75

Volg ons op:

 

Instagram

Facebook

Disclaimer. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan het persoonlijk wapen.
De koper is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de PAX Tool. De PAX Tool is tevens uitsluitend ontworpen voor de afsluiter van de COLT C7, Colt C8 en niet voor onderhoudsgebruik van andere wapen onderdelen. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor het breken of stuk gaan van de tool. Hier is dan ook geen restitutie op mogelijk.

 

De PAX Tool is ontworpen uitsluitend voor schoonmaak doeleinden en is zodoende geen onderdeel van een wapen en kan niet gebruikt worden als onderdeel van een wapen. 

 

link: Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden


PAX Tools | Bodegraven

Email: info@toolsvoorpaxen.nl

KvK: 76329836 

BTW: NL003072266B14