Algemene informatie

Volg ons! Af en toe zullen wij een update doen over de ontwikkelingen van PAX Tools. Zo werken wij momenteel hard aan nieuwe producten om in de webshop aan te bieden. Hieronder zijn nog een aantal punten te vinden waar momenteel aan gewerkt wordt om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. 

PAX Tool vernieuwd

De nieuwe PAX Tool is er! Nu kunnen de PAXEN nog beter onderhoud plegen. Deze PAX Tool bestaat uit een nieuw materiaal zonder binnenkern en is toch een stuk sterker en flexibeler dan het voorgaande model. Door een verbeterd reliëf op de voor en achterkant is de schrapende werking ook verbeterd. Uiteraard is de voorgaande tool ook nog te koop tegen een goedkopere prijs. 


Verpakking

PAX Tools is tegen verpakkingsvervuiling, wij zullen de tool alleen in de noodzakelijke postverpakking versturen die uw product beschermt. Wij maken dan ook geen gebruik van extra blister of kartonnen verpakkingen voor het product. U kunt de PAX Tool in uw eigen onderhoudsset opbergen. 


Betalingsmogelijkheden

Het is mogelijk te betalen via iDeal, Sofort Banking of via overschrijving.


Social media

Wil je geen aanbiedingen, nieuws en ontwikkelingen missen?

 

Volg ons dan op sociaal media! Klik op de link hieronder van de website om ons te volgen.Volg ons op:

 

Instagram

Facebook

Disclaimer. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan het persoonlijk wapen.
De koper is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de PAX Tool. De PAX Tool is tevens uitsluitend ontworpen voor de afsluiter van de COLT C7, Colt C8 en niet voor onderhoudsgebruik van andere wapen onderdelen. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor het breken of stuk gaan van de tool. Hier is dan ook geen restitutie op mogelijk.

 

De PAX Tool is ontworpen uitsluitend voor schoonmaak doeleinden en is zodoende geen onderdeel van een wapen en kan niet gebruikt worden als onderdeel van een wapen. 

 

link: Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden


PAX Tools | Bodegraven

Email: info@toolsvoorpaxen.nl

KvK: 76329836 

BTW: NL003072266B14