Wat is de PAX Tool?

De PAX Tool is een schoonmaak tool waarmee de voorkant en de achterkant van de afsluiter de COLT C7 en C8 snel en effectief schoongemaakt.

Wie kan het gebruiken?

Elke PAX die gebruikt maakt van de COLT C7 of C8. 


Herken jij jezelf in het probleem van het lastig schoonmaken van de afsluiter? Wil jij een goed werkend en schoon wapen, dan is dit de Tool voor jou!


Waarom gebruik maken van de PAX Tool?

Met de PAX Tool is het mogelijk om de afsluiter effectiever en sneller schoon te maken dan voorheen. Uit ervaring van consumenten is het lastig om de voor en achterkant van de afsluiter goed en effectief schoon te maken. Veel ander gereedschap is vaak niet toereikend en wapenclipjes kunnen de vuiligheid niet zo effectief verwijderen als de PAX Tool.
Omdat de Tool van kunststof is gemaakt zal deze de afsluiter niet beschadigen, zodat deze kan gaan roesten.
De tool is zo ontworpen dat je beide kanten effectief schoongemaakt kunnen worden. Normaal gesproken is het met andere middelen ook hier moeilijk bij te komen. Tijdens het schoonmaken kan er wapenolie toegevoegd worden op de schoonmaakdoekjes, zodat de vuiligheid sneller los komt. De tool is multifunctioneel ontworpen zodat er meerdere onderdelen de vuiligheid weg kunnen halen.

Voorzijde afsluiter

De voorkant van de tool moet worden gebruikt voor de voorkant van de afsluiter en past niet in de achterkant van de afsluiter! Voordat je de tool in de afsluiter plaatst is het verstandig om een schoonmaakdoekje met olie te bevestigen op het draaikopje om het aangekoekte kruit sneller te laten loskomen. Dit schoonmaak doekje moet om de grijpkop van de voorkant van de tool heen gedaan worden om een maximaal schoonmaak effect te krijgen.

Achterzijde afsluiter

Voor het schoonmaken van de achterzijde van de afsluiter is de kleine grijpkop benodigd. Hiervoor geld ook dat het verstandig is om eerst een schoonmaakdoekje met olie te bevestigen om het aangekoekte kruit sneller te laten loskomen. Dit doekje moet om het grijpkopje heen geplaatst worden om een maximaal schoonmaak effect te krijgen.

Instructie video PAX Tool

Om het gebruik van de PAX Tool te verduidelijken is er een een gebruikersvideo gemaakt over de werking van de PAX Tool.


Volg ons op:

 

Instagram

Facebook

Disclaimer. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan het persoonlijk wapen.
De koper is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de PAX Tool. De PAX Tool is tevens uitsluitend ontworpen voor de afsluiter van de COLT C7, Colt C8 en niet voor onderhoudsgebruik van andere wapen onderdelen. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor het breken of stuk gaan van de tool. Hier is dan ook geen restitutie op mogelijk.

 

De PAX Tool is ontworpen uitsluitend voor schoonmaak doeleinden en is zodoende geen onderdeel van een wapen en kan niet gebruikt worden als onderdeel van een wapen. 

 

link: Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden


PAX Tools | Bodegraven

Email: info@toolsvoorpaxen.nl

KvK: 76329836 

BTW: NL003072266B14