Het ontwerp

Het ontwerp van de PAX Tool is er niet zo maar gekomen, maar ontstaan door een ontwerpproces. In dit proces zijn er als eerste schetsen gemaakt om een beeld te krijgen van hoe de tool er uit moest komen te zien. Daarna was het belangrijk om prototypes te vervaardigen en deze te testen. Door het testen is er een optimaal ontwerp ontstaan, waarbij de afsluiter optimaal schoongemaakt kan worden en de ergonomie, veiligheid behouden is. 

 

Na alle ontwikkelingen word momenteel alle paxtools extern geproduceerd.

Hier op deze afbeelding zie je de 3D Printer die aan het werk is om prototypes te printen.

De PAX Tool volledig 3D geprint. Door gebruik te maken van een 3D printer konden er snel prototypes vervaardigd en getest worden. 3D Printen is tevens ideaal om kleine oplages te maken.

Een aantal prototypes ontworpen en vervaardigd om het eind product te optimaliseren. 


Volg ons op:

 

Instagram

Facebook

Disclaimer. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan het persoonlijk wapen.
De koper is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de PAX Tool. De PAX Tool is tevens uitsluitend ontworpen voor de afsluiter van de COLT C7, Colt C8 en niet voor onderhoudsgebruik van andere wapen onderdelen. PAX Tools is niet verantwoordelijk voor het breken of stuk gaan van de tool. Hier is dan ook geen restitutie op mogelijk.

 

De PAX Tool is ontworpen uitsluitend voor schoonmaak doeleinden en is zodoende geen onderdeel van een wapen en kan niet gebruikt worden als onderdeel van een wapen. 

 

link: Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden


PAX Tools | Bodegraven

Email: info@toolsvoorpaxen.nl

KvK: 76329836 

BTW: NL003072266B14